Loading...
Ella Svilan-Svalina
Angelska bitja akademske slikarke  Elle Svilan Svalina nas s svojo izpovednostjo, privlačnostjo, lepoto in milino že vrsto let osrečujejo in prinašajo  v naš dom upanje, toplino, varnost in iskrenost.
Umetnica verjame v lepši svet in skuša vzbuditi občutek, da je pravljično tudi resnično in da je resnično hkrati pravljično. Svobodno se prepušča lastni ustvarjalni domišljiji in ne podlega trenutnim modnim trendom. Svoje angelske zgodbe ustvarja iz lastnih življenjskih izkušenj in skrbnih opazovanj sveta.
Njena angelska bitja so izredno priljubljena in vedno prava odločitev kadar izbirate darilo za prav posebno priložnost; ne glede na to ali gre za rojstvo, krst, poroko, rojstnodnevno darilo, ali »samo« za darilo za lepši dan.
Ella Svilan Svalina Angelus Skrina
Ella Svilan-Svalina
Angel je sila, nevidno bitje, katerega lahko vidijo otroci, ljudje čistega srca, umetniki in vizionarji, pa ne vsi – samo izbranci. Znameniti francoski slikar Goustave Coubert je nekoč dejal: »Kako naj naslikam angele, če niti enega nisem nikoli videl.« Akademska slikarka Ella Svilan – Svalina nam s svojimi angeli prinaša veselje, toplino, varnost in iskrenost. Za vse tiste, ki nikakor ne morejo brez varuha pa je angele aplicirala tudi na zapestnice, broške, medaljone, uhane in miniature, ki vam jih predstavljamo v rubriki »nakit«.