V Etnogaleriji SKRINA znamo prisluhniti vašim željam, se prilagoditi vašim potrebam in vam priskrbeti unikatna poslovna darila, ki bodo že na prvi pogled poudarila značaj vašega podjetja, dejavnosti, blagovne znamke in bila izraz vaše celostne podobe.V zadnji letih krepimo svojo blagovno znamko »Etnogalerija SKRINA – Tradicija s posluhom« in razvijamo svoje lastne izdelke. Še vedno se navezujemo na slovensko tradicijo, vendar se na nov, sodobnejši način odzivamo potrebam sodobnega potrošnika.

Za naše poslovne partnerje organiziramo tudi različne prireditve – vezane na slovensko ljudsko izročilo. Tako smo za žene francoskih politikov v velikonočnem času organizirali demonstracijo izdelovanja ljubljanskih velikonočnih butaric, prikaz nastajanja belokranjskih pisanic za žene tujih diplomatov, klekljanja za goste ameriške ambasade, gostili spremstvo predsednika Busha ob njegovem obisku v Sloveniji ipd.

Sodelujemo z različnimi državnimi institucijami in podjetji:
Vlada RS – protokol,
Državni zbor,
Mestna občina Ljubljana – kabinet župana,
Urad vlade za komuniciranje,
Zunanje ministrstvo,
Ministrstvo za promet in zveze,
Ministrstvo za obrambo
in tujimi ambasadami v Sloveniji.

Naše zveste stranke so tudi različna podjetja, kot so: Lek - član skupine Sandoz, Belinka, Tipro, Medex, Sparkasse, Mercator…